Premium
Viveka Hirdman Ryrberg
Karriärporträtt

Viveka Hirdman-Ryrberg: "Jag bad till Allah varje morgon"

När hon gick i mellanstadiet bodde familjen i Kina och hon bad morgonbön till Allah i sin pakistanska skola. Möt Investors kommunikations- och hållbarhetschef Viveka Hirdman-Ryrberg.

Uppdaterad 2021-06-10
Publicerad 2021-06-10

Viveka Hirdman-Ryrberg växte upp i en diplomatfamilj och som barn bodde hon en hel del utomlands, både i forna Sovjetunionen, Storbritannien och Kina. När hon var i förskoleåldern kunde hon tala ryska, men har idag glömt allt. Under perioden i Kina gick hon i mellanstadiet på en pakistansk skola. Ett Kina som var väldigt annorlunda mot idag och...

Vill du läsa vidare?
Det här innehållet är en del av Realtid Premium. Med vår Premium-tjänst får du:
  • Tillgång till allt vårt innehåll på Realtid
  • Nyheter, analyser, granskningar och reportage för beslutsfattare
  • Tillgång till Realtids arkiv sedan 2004
  • Exklusiva erbjudanden från partners.
Köp Premium
Redan medlem?
Om Viveka Hirdman-Ryrberg

Aktuell: Kommunikations- och hållbarhetschef på Investor, bolaget som toppar Sustainalytics ESG-ranking inom finans (rankad som nr 1 av 755 bolag).

Ålder: 58

Bor: I Bromma

Familj: Gift sedan 31 år tillbaka med samma man och har tre vuxna söner.

Fritidsintressen: Tycker väldigt mycket om att vara utomhus och vandra och åka skidor. Försöker läsa mycket skönlitteratur, eftersom det är så berikande. Nästa bok på tur att läsas är Shuggie Bain.

Utbildning: Licentiatexamen i nationalekonomi från Handelshögskolan i Stockholm

Karriär: Undervisade på Handelshögskolan under licentiattiden, konsult på blivande PwC, rad olika roller på SEB varav de sista tio åren kommunikations- och marknadschef, kommunikations- och hållbarhetschef på Investor

Platsannonser

Logga in