Revision

Stort rekryteringsbehov hos BDO

BDO har cirka 600 medarbetare utspridda på 20 orter. Nu flaggar HR-chefen Camilla Samuelson för att byrån ska rekrytera ytterligare 150 nya kollegor runt om i landet inom det närmaste året.

Uppdaterad 2017-06-02
Publicerad 2017-05-31

Under 2016 har BDO haft en positiv utveckling och behovet av att växa med fler medarbetare är stort framöver. Camilla Samuelson, HR-chef, räknar med att rekrytera omkring 150 nya kollegor runt om i landet, bara under det kommande året. Inte minst unga talanger står på önskelistan. För att kunna inleda en dialog med studenterna så tidigt som möjligt har BDO bland annat satsat på samarbetsavtal med ledande lärosäten, däribland Uppsala och Stockholms universitet.

– Vi vill skapa en relation till våra framtida medarbetare redan under studietiden och då är det viktigt att ha en etablerad närvaro på de främsta lärosätena. Under hösten höll vi också rekryteringseventet, BDO Talang, där vi bjöd in ett tjugotal studenter från olika universitet i Sverige till Stockholm och Göteborg, kommenterar Camilla Samuelson på BDO:s hemsida.

Camilla Samuelson lyfter fram de tydliga karriärvägarna och de möjligheter som kommer med att nya BDO-medarbetare kan se fram emot en stor portion eget ansvar.

– Vi uppmuntrar snabb utveckling och visar du dig intresserad kommer du tidigt få chansen att ta dig an egna kunder, något som är en viktig förutsättning för att kunna växa hos BDO. Våra tydliga karriärvägar med möjlighet till befordran och kopplingen till tydliga mål är något vi arbetat mycket med under hösten. Därför är det extra roligt att vi exempelvis, bara under september, firade ett fyrtiotal befordringar fördelat på våra olika kontor och affärsområden.

Platsannonser