Nytt jobb

Stefan Dahlbo blir koncernchef

Tidigare vd för Öresund och HQ blir koncernchef för Byggmästare Anders J Ahlström Holding.
 

Realtid.se
Uppdaterad 2016-09-09
Publicerad 2016-09-09

Stefan Dahlbos roll blir att fortsätta utveckla First North-listade Byggmästare Anders J Ahlström Holding-koncernen inom olika fastighetsrelaterade sektorer, primärt förvärv och förvaltning av bostadshyresfastigheter, skriver bolaget.

Dahlbo har erfarenhet från fastighetsbranschen genom att bland annat varit styrelseordförande för Klövern och styrelseledamot i Fabege och Wihlborgs Fastigheter. Han har även varit  rådgivare till Profi Fastigheter.

– Att få arbeta vidare med den plattform som ägare och personal i Byggmästare Anders J Ahlström Holding har lagt under de senaste åren skall bli oerhört inspirerande och roligt. Basen är självfallet att sköta och utveckla dagens löpande verksamhet och innehav av fastigheter. Därutöver tror jag att det med bolagets affärsmodell och värderingar finns många möjligheter till fortsatt utveckling av Alby och bolaget som helhet, säger Stefan Dahlbo i en kommentar.

Stefan Dahlbo tillträder senast den 1 januari 2017 och ersätter Mattias Tegefjord, som går till annan verksamhet utanför koncernen.

 

Platsannonser