Sibel Yilmaz, delägare, Baker McKenzie
Sibel Yilmaz, delägare, Baker McKenzie. Foto: Baker McKenzie
Advokatbyrå

Prisade advokaten Sibel Yilmaz ny delägare på Baker McKenzie

Baker McKenzie stärker inom antitrust och konkurrensrättsgrupp med rekryteringen av Sibel Yilmaz från Linklaters.

Uppdaterad 2021-04-01
Publicerad 2021-03-31

Sibel Yilmaz blir ny delägare på Baker McKenzie med ansvar för advokatbyråns antitrust och konkurrensrättsgrupp i Norden och även firmans EU-grupp i Bryssel. Hon tillträder 3 maj. Det framgår av ett pressmeddelande.

Sibel Yilmaz kommer närmast från Linklaters i Bryssel där hon har arbetat med konkurrensrätt inom EU, Sverige och internationellt. 

– Sibel Yilmaz är en erkänt duktig advokat med mångårig erfarenhet och jag är glad över att hon väljer att ansluta sig till oss. Rekryteringen är ett led i vår strategi att kontinuerligt stärka kompetensen inom våra fokusområden och ytterligare förbättra vårt erbjudande till våra klienter, säger Anders Fast, Managing Partner på Baker McKenzies kontor i Stockholm, i en presskommmentar.

– Jag ser fram emot att bli en del av Baker McKenzies otroligt duktiga team och att tillsammans fortsätta utveckla expertisen inom konkurrens och foreign investment för att på bästa sätt kunna tillgodose våra klienters behov. Jag tycker det ska bli extra kul att kunna täcka både Norden och resten av EU från kontoren i Bryssel och Stockholm. Det ska bli inspirerande att växa tillsammans, säger Sibel Yilmaz.

Sibel Yilmaz har en särskild expertis inom healthcare, teknologi, private equity och andra typer av fonder, skriver Baker Mckenzie. Hon återfinns på en rad prestigefulla branschrankningar, bland annat på Global Competition Reviews-lista "40 under 40" för 2020 och hos Chambers som rankar henne inom “Up and Coming”.

 

Platsannonser

Logga in