Annons

Annons

Platzer rekryterar ny CFO

Fredrik Sjudin rekryteras som ny CFO till Platzer. Han kommer närmast från rollen som CFO på Partillebo. Tidigare i år valde Platzers nuvarande CFO, Lennart Ekelund, att säga upp sin anställning.

Platzer har rekryterat, Fredrik Sjudin, som ny CFO. Fredrik kommer närmast från rollen som CFO i fastighetsbolaget Partillebo och har tidigare arbetat på bland annat Köpings Bostads AB och Kommuninvest. Fredrik är född 1974 och har en examen som civilekonom från Handelshögskolan vid Örebro Universitet med inriktning finansiering. I rollen som CFO tar Fredrik Sjudin plats i Platzers ledningsgrupp.

Tidigare i år valde Platzers nuvarande CFO, Lennart Ekelund, att säga upp sin anställning för låta andra intressen ta större plats i livet kombinerat med uppdrag i egen verksamhet.

– Jag är mycket glad att vi har hittat en så bra ersättare till Lennart. Fredriks analytiska profil passar in i ett allt större och växande Platzer och jag är övertygad om att han kompletterar oss övriga i ledningsgruppen, säger P-G Persson, vd på Platzer.

 

Fredrik Sjudin, tillträdande CFO på Platzer

– Jag har en tid varit redo för att ta nästa steg i min utveckling. Att nu få göra det som CFO på Platzer, och vara med och bidra med min erfarenhet till den tillväxtresa bolaget redan är inne på, ser jag fram emot, säger Fredrik Sjudin, tillträdande CFO på Platzer, i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

 

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons