Steve Payne.
Steve Payne. Foto: Pressbild
Nytt jobb

PA Consulting rekryterar finansproffs från Deloitte

Steve Payne tillträder som ny partner med ansvar för PA Consultings erbjudande inom Financial Services på den svenska marknaden.

Uppdaterad 2020-11-11
Publicerad 2020-10-27

Rekryteringen är en del av företagets satsning på fortsatt tillväxt inom finanssektorn i Sverige.

Steve Payne har över 20 års erfarenhet av finanssektorn från både Europa och Asien. Han kommer närmast från Deloitte i rollen som partner med ansvar för finansmarknaden i Norden och arbetade dessförinnan på BNP Paribas Securities som ytterst ansvarig för bankens affärsutveckling. Steve har lett många stora förändringsprojekt inom främst bank med fokus på kapital- och betalmarknaden. Hans specialitet är rådgivning inom områdena strategi, drift- och prestanda, fusioner och förvärv samt digitala- och regulativa transformationer. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Hela finanssektorn står idag inför stora förändringar och utmaningar. Låga räntor, påverkan från Covid-19, förändrat konsumentbeteende och ökat behov av innovation och teknikutveckling fortsätter påverka marginalerna. Jag hoppas att med hjälp av mina kollegor på PA Consulting kunna bistå våra kunder i den pågående transformationen, säger Steve Payne, ny partner med ansvar för Financial Services i Sverige.

– Steve blir ett starkt bidrag till vårt erfarna team inom Financial Services och till vår fortsatta tillväxt i Sverige. Hans breda och långa bakgrund från finanssektorn på flera geografiska marknader kommer vara till stora nytta i kunduppdragen, säger David Troman, senior partner med globalt ansvar för Financial Services på PA Consulting.

Platsannonser

Logga in