FinansNyhet

Odin forvaltnings vd går till Permian Fund

Rune Selmar kommer närmast från en roll som vd i Odin forvaltning AS i Norge. Foto: Pressbild
Publicerad

Rune Selmar tillträder rollen som vd för Permian Fund Services AS.

Camilla Jonsson

Rune Selmar kommer närmast från en roll som vd i Odin forvaltning AS i Norge, och har tidigare varit verställande direktör i Statens pensjonsfond innland (Folketrygdfondet). Det framgår av ett pressmeddelande.

– Vi inom Permian är mycket glada över att Rune Selmar har tagit över rodret som vd för vårt företag Permian Fund Services AS, säger Ben Guren, vd för Permian-gruppen i en skriftlig kommentar.

I Permian Fund Services kommer Rune Selmar vara ansvarig för Permian Fund Hotel samt arbeta som senior rådgivare gentemot investmentbolag, riskkapitalbolag, family offices och förvaltare i Norge och Norden.

Annons

Rune Selmar kommer att stärka Permians erfarenhet och kompetens till förmån för den växande gruppen av organisationer och familjer som förvaltar förmögenhet för sin egen, sin familjs eller investerares vägnar.

I rollen som vd kommer Rune Selmar att samarbeta tätt med de övriga företagen i Permian-gruppen, som bland annat erbjuder fondadministration, verksamhetsrådgivning, risk management, compliance och depository.

 

Annons

 

 

Annons