Bolagets nya duo, Johan Ramsten och Anna Grönlund Krantz tillsammans med Martin Petersson vd och koncernchef för H&H Group.
Karriär

Nya ledare för H&H

Kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson anställer Anna Grönlund Krantz som ny vd för byrån. H&H Group utser även en av huvudägarna, Johan Ramsten, till vice vd i koncernen med fokus på affärsutveckling.

Realtid.se
Uppdaterad 2018-08-20
Publicerad 2018-08-20

Anna Grönlund Krantz tillträder som ny vd för kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson. Hon efterträder Johan Ramsten som istället blir vice vd i H&H koncernen. Anna Grönlund Krantz sitter idag i koncernledningen för Skandia som Head of Communications, Marketing and Sustainability och har tidigare bland annat varit marknads- och kommunikationsdirektör på Praktikertjänst, vd för JKL och gruppledare i Riksdagen för Liberalerna. Anna tillträder sin tjänst i september.

Samtidigt utser H&H Group Johan Ramsten till vice vd i koncernen med fokus på affärsutveckling och samverkan inom gruppen. Johan är en av huvudägarna och har varit verksam i koncernen sedan 2004 och senast som vd för Hallvarsson & Halvarsson sedan 2014.

– Det är fantastiskt roligt att få återvända till rådgivarrollen och att få göra det som ledare för rådgivare inom finansiell och strategisk kommunikation känns både utmanande och spännande. Jag är imponerad av H&H Groups utveckling och ser fram emot att tillsammans med teamet ta Hallvarsson & Halvarsson till nästa nivå, kommenterar Anna Grönlund Krantz, i ett pressmeddelande.

Martin Petersson, vd och koncernchef för H&H Group kommenterar de båda utnämningarna:

– Vi är verkligen entusiastiska över att kunna starta hösten med dessa styrkebesked. Utvecklingen i gruppen går fort och vi får de bästa förutsättningarna vi kan tänka oss med både Johan och Anna i viktiga roller. Vi känner Anna väl som en mycket engagerad, kompetent och erfaren rådgivare och ledare inom vårt område och ser fram emot att arbeta tillsammans med henne i utvecklingen av nästa steg för Hallvarsson & Halvarsson.

Platsannonser