Annons

Annons

leo.jpg

Louise Nylén, LeoVegas nya vice vd, med placering i Stockholm

Louise Nylén ny vice vd på LeoVegas

Louise Nylén blir LeoVegas nya vice vd med placering i Stockholm. Louise har tidigare varit CMO (Chief Marketing Officer) för LeoVegas. I rollen som vice vd kommer Louise Nylén att arbeta med vd Gustaf Hagman med bland annat strategiska frågor såsom hållbarhet och värdeskapande projekt.

– I min nya roll som vice vd får jag en bredare plattform att arbeta utifrån som möjliggör för mig att skapa hållbarhet, tillväxt och värde för bolaget. Det känns oerhört roligt att få det här förtroendet och möjligheten att fortsätta bidra till LeoVegas snabba utveckling, säger Louise Nylén i ett pressmeddelande.

– Louise har varit på LeoVegas och baserad på Malta sedan 2013 och i rollen som CMO sedan 2015. I den rollen har hon byggt ett datadrivet och effektivt marknadsteam som ansvarar för LeoVegas kundanskaffning och varumärkesbyggande globalt. Det finns mycket av tillvägagångssättet i det arbetet som kan användas bredare inom bolaget, säger Gustaf Hagman, vd och koncernchef LeoVegas Mobile Gaming Group.

Annons

Annons

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons