Annons

Annons

Anna_Oster.png

Anna Öster blir chef över Länsförsäkringars Investeringsenhet
Anna Öster blir chef över Länsförsäkringars Investeringsenhet

Länsförsäkringar stärker investeringsorganisationen

Länsförsäkringars chefsekonom, Anna Öster, kommer inom kort att tillträda som chef för bolagets Investeringsenhet.

Inom affärsområdet Investering ligger förvaltningsansvaret för institutionella portföljer samt funktionerna strategisk allokering, kvantitativ analys, tillgångsanalys och trading.

– Min tid som chefekonom på Länsförsäkringar har varit otroligt spännande och givande. Det känns mycket roligt att ha fått förtroendet att fortsätta verka inom Länsförsäkringar och bidra till att utveckla analysen och förvaltningen inom Kapitalförvaltning. Jag ser mycket fram emot att påbörja min nya tjänst, säger Anna Öster i ett pressmeddelande.

– Min största utmaning kommer att vara att ställa om mig från min analysroll, som jag har idag på företaget till att sätta mig in i affärsrollen, säger Anna till Realtid. 

Annons

Annons

Anna Öster har varit chefsekonom på Länsförsäkringar sedan 2013

– Det gläder mig att Anna kommer till oss. Hon har en bra bakgrund och erfarenhet och kommer tillföra mycket inom utvecklingen av vår strategiska analys, säger Göran Laurén, chef Kapitalförvaltning i ett pressmeddelande.

Anna har tidigare arbetat som säljstrateg på Nykredits Market, rådgivare på Finansdepartementet och ekonom på Konjunkturinstitutet mellan 2005 till 2008.

 

Annons

Annons

Annons

Annons