Annons

Annons

Kristina Alvendal till Svenska Hus

Väljs in i styrelsen.

Före detta Stadsbyggnads- och fastighetsborgarrådet i Stockholms stad, Kristina Alvendal, väljs in i fastighetsbolaget Svenska Hus styrelse som ledamot. Förutom styrelseuppdraget i Svenska Hus kommer Kristina att engagera sig i övriga bolag i koncernen Gullringsbo Egendomar där Svenska Hus ingår.

– Min erfarenhet från både fastighetsbranschen och från politiken ger mig möjlighet att bidra i samhällsutvecklingen på ett påtagligt och handfast sätt. Svenska Hus är ett väldigt intressant och framgångsrikt företag. Koncernens verksamheter med flera ingredienser såsom fastigheter, förvaltning, skog och byggbolag skapar en helhet på fastighetsmarknaden som är unik. Jag ser verkligen fram emot detta arbete, säger Kristina Alvendal i en kommentar.

I dag driver Kristina Alvendal eget bolag med inriktning på fastighetsutveckling av strategisk karaktär samt rådgivning och implementering på en praktisk nivå. Hon har tidigare bland annat varit vd för Airport City Stockholm samt PR- och kommunikationskonsult på Kreab. 

Annons

Annons

Nyligen meddelades även att Daniel Massot utsetts till ny vd för Svenska Hus med tillträde den 1 september 2016.

Vi är oerhört glada över att vi har lärt känna Kristina och att hon vill engagera sig i Svenska Hus. Kristina kommer att vara en mycket aktiv ledamot och, genom sitt breda nätverk, stärka företagets verksamhet framför allt i Stockholmsregionen. Med Kristinas kontakter i huvudstads-regionen och Daniels nätverk i Göteborgsregionen räknar vi med en fin expansion för Svenska Hus de kommande åren, säger Hans Eliasson, ordförande i Gullringsbo Egendomar, moderbolag till Svenska Hus.

Annons

Annons

Annons

Annons