Nytt jobb

Katarina Staaf blir chefsrekryterare

" Jag ser fram emot att bidra med mitt operativa perspektiv", säger Katarina Staaf om nya rollen på Poolia.

Publicerad 2016-08-31

Katarina Staaf, som närmast kommer från en tjänst som finans- ich fastighetschef för Riksbyggen, blir chefsrekryterare på Poolia Executive Search.

– Poolias metodik och syn på chefsrekrytering känns modern och jag ser fram emot att bidra med mitt operativa perspektiv, säger Katarina Staaf i ett uttalande.

Hon har 25 års erfarenhet inom finans, fastighet, private Equity samt venture investeringar inom bio- och medicinteknik. Hon har bland annat varit kapitalförvaltare för Skandia Liv och SEB samt vd för Evli Fonder.

Katarina Staaf har även lång erfarenhet av styrelsearbete och är för närvarande ledamot i tre börsnoterade bolag, Sensys Gatso Group, Entra och Fastpartner samt ledamot i Länsförsäkringar Fondförvaltning.

– Vi är oerhört glada över att Katarina förstärker vårt team. Katarinas erfarenhet som vd, medlem i koncernledningar och styrelser kommer bidra starkt till våra uppdragsgivares verksamheter, där framgångsrika chefstillsättningar ofta är avgörande, säger Maria Eriksson, vd på Poolia Executive Search i ett uttalande.

Platsannonser