Jag ser fram emot att tillsammans med våra medarbetare fortsätta leverera innovativa och säkra spellösningar och att skapa tillväxt och värde för våra aktieägare, spelare och medarbetare, säger Joacim Möller.
Karriär

Joacim Möller blir vd för Global Gaming

Styrelsen för Global Gaming har utnämnt Joacim Möller till ny vd och koncernchef för Global Gaming.

Realtid.se
Publicerad 2018-08-14

Joacim Möller har varit Chief People and Organisation Officer och COO på Global Gaming sedan januari 2017 och tillförordnad vd sedan maj 2018. Nu antar han sig rollen som vd och korncernchef med omedelbar verkan i bolaget. 

Joacim har över 20 års erfarenhet av och administration och ledarskap från både nystartade och globala företag, bland annat från Hoist Group och Scania. Joacim har arbetat som HR-chef, marknadsföringschef, managementkonsult samt militär officer och har examen från Försvarshögskolan i ledarskap, pedagogik och administration samt en examen från IHM Business School i bolagskommunikation.

– Det är glädjande att utse Joacim Möller till ny vd och koncernchef. Joacim har redan från starten i högsta grad bidragit till skapandet av den organisation, det arbetssätt och den vinnande kultur vi idag har i koncernen. I kombination med Joacims affärssinne och goda ledaregenskaper får vi rätt person att leda bolaget i kommande tillväxtfas och i arbetet för erhållandet av en spellicens i Sverige, säger Global Gamings styrelseordförande Peter Eidensjö, i ett pressmeddelande. 

– Det är med stor entusiasm och ödmjukhet jag tar mig an uppgiften som vd och koncernchef för Global Gaming. Jag ser fram emot att tillsammans med våra medarbetare fortsätta leverera innovativa och säkra spellösningar och att skapa tillväxt och värde för våra aktieägare, spelare och medarbetare, säger Joacim Möller.

Platsannonser

Logga in