Ralf Spann, ny vd på Akelius Foto: Akelius.
Ralf Spann, ny vd på Akelius Foto: Akelius.
Nytt jobb

Han tar över Akelius

Ralf Spann efterträder Pål Ahlsén som vd på fastighetsbolaget Akelius och befrodrar Jordan Milewicz till ny head of Europe.

Uppdaterad 2020-05-20
Publicerad 2020-05-19

Fastighetsbolaget Akelius meddelar att bolagets Ralf Spann, tidigare head of Berlin, USA och Europa, nu tar rollen som vd på fastighetsbolaget. Detta framkommer av ett pressmeddelande. Akelius tidigare vd Pål Ahlsén, som drivit bolaget i 16 år, meddelade tidigare under veckan att han vill avträda tjänsten i år.

– Pål är på många sätt en sann förebild och mentor. Pål bidrog till en inspirerande och tillitsfull arbetsmiljö. Hans ständiga strävan efter förbättring och hans inställning till livslångt lärande är unikt. Tillsammans säkerställer vi en smidig övergång. Jag ser fram emot att leda Akelius tillsammans med mitt team mot nya mål, säger Ralf Spann, i en kommentar.

Bolaget meddelar också att de befordrar Jordan Milewicz till ny head of Europe.

– När jag fick samtalet, kände jag mig hedrad och stolt över att Ralf har förtroende för mig att leda regionen som han så framgångsrikt har lett de senaste åren. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet, både från förvaltningen och andra avdelningar, för att vidareutveckla Region Europa, säger Jordan Milewicz, i en kommentar.

Platsannonser