FinansNyhet

Hallvarsson & Halvarsson fortsätter expandera – rekryterar sex nya konsulter

Publicerad

Kommunikationsrådgivaren Hallvarsson & Halvarsson stärker laguppställningen med rekryteringar bland annat från två börsbolag.

Realtid.se

Bland andra börjar Daniel Frykholm, tidigare på Electrolux där han varit talesperson och ansvarig för bolagets globala kanaler för intern- och externkommunikation. Daniel har även varit presschef på Atlas Copco och arbetat som journalist på Reuters och Bloomberg.  

Hallvarsson & Halvarsson har även rekryterat Carina Lindblom som senast kommer ifrån Hoist Finance där hon bland annat arbetade med hållbarhetsfrågor. Carina var tidigare verksam inom redovisning och rapportering bland annat på Skandia och EY. 

De personer som anställts 2021 av Hallvarsson & Halvarsson är:

Annons

Carina Lindblom – kommer senast från en tjänst som Sustainability Officer och Project Manager på Hoist Finance. På H&H kommer Carina främst att fokusera på hållbarhetskommunikation och finansiell rapportering. 

Daniel Frykholm – kommer från en tjänst som informationschef på Electrolux, tidigare presschef på Atlas Copco och journalist på Reuters. På H&H kommer Daniel främst att arbeta med medierelationer, strategisk kommunikation och kriskommunikation. 

Adrian Djerf – kommer från en tjänst som konsult inom investerarrelationer på Laika Consulting, tidigare senior rekryteringskonsult vid Michael Page och en magisterexamen från Handelshögskolan i Göteborg.

Annons

Emma Supponen Isacsson – kommer från Handelshögskolan i Stockholm men har också varit anställd på H&H:s systerbolag Axiom Insight. 

Malin Johansson – kommer från Örebro universitet och en praktiktjänst som Sustainability Intern vid Telenor. Mikaela Arnekull – har en pol. kand. från Lunds universitet och har drivit Lunicores verksamhet i Helsingborg.

Annons