Tobias Berglund, vice vd Fundedbyme
Tobias Berglund, blir ny vice vd Fundedbyme
Nytt jobb

Fundedbyme värvar vice vd från Laika

Tobias Berglund blir ny vice vd på Fundedbyme. Han kommer från Laika consulting där han har varit vice vd. På Fundedbyme skall han bidra med sina erfarenheter inom investor relations och kapitalanskaffning.

Uppdaterad 2018-06-07
Publicerad 2018-06-07

– Vi ser goda förutsättningar för fortsatt tillväxt då allt fler intresserar sig för investeringsmöjligheter samtidigt som vi har ett fortsatt starkt marknadsläge. Samtidigt ställs det högre krav på de bolag som söker kapital – både när det kommer till regulatoriska krav från myndigheter och en ökad medvetenhet från investerare. Jag är därför övertygad om att en konsolidering av Laikas tjänster inom investerarrelationer tillsammans med Fundedbymes digitala närvaro kommer skapa synergieffekter som gynnar våra kunder och våra investerarnätverk, säger Tobias Berglund ny vice vd på Fundedbyme i ett pressmeddelande.

Fundedbyme har tidigare i år köpt 100% av aktierna i det finansiella kommunikationsbolaget Laika Consulting AB. Därmed dubblade företaget sitt investerarnätverk till nära 250 000 medlemmar, vilket gör dem störst i Norden på området.

Under 2017 redovisade Fundedbyme en förlust på 5,8 miljoner, jämfört med 10,5 miljoner 2016, en minskning med cirka 55 procent, bolagets målsättning är att generera vinst 2018. Företaget har även en kraftig tillväxt i antalet stängda kampanjer för år 2018. I år har bolaget stängt 22 framgångsrika kampanjer jämfört med totalt 33 stycken 2017.

Platsannonser