Chefsjuristen Jakob Haldén från Mölnlycke stärker Fondias team
Chefsjuristen Jakob Hedén från Mölnlycke stärker Fondias team med nytt affärsområde.
Nytt jobb

Fondia rekryterar specialist inom Life Science

Affärsjuristbyrån Fondia anställer juristen Jakob Hedén som blir chef över det nya affärsområdet Life Science. Jakob Hedén kommer närmast från Mölnlycke Health Care.

Uppdaterad 2018-06-20
Publicerad 2018-06-20

Jakob Hedén med placering på Fondias Göteborgkontor, kommer att axla rollen som Senior Legal Counsel med ansvar för tillväxtsegmentet Life Science och MedTech. Han kommer även att ingå i Fondias svenska ledningsgrupp.

– Det som lockade mest var affärsmodellen och tjänsten Legal Department as a Service, LDaaS, där fokuset hela tiden ligger på att proaktivt hjälpa kunden att lyckas i sina affärer. Nu får jag chansen att faktiskt bygga långsiktiga och värdeskapande partnerskap med kunderna i en modern byrå med moderna digitala verktyg, säger Jakob Hedén, i ett pressmeddelande.

Jakob Hedén kommer närmast från Mölnlycke Health Care där han har arbetat som chefsjurist. Med en bakgrund som advokat på Vinge och Setterwalls har han kunnat samla på sig kunskap från två olika perspektiv.

– I och med mina tidigare anställningar har jag suttit på båda stolarna. Jag har både sålt och köpt in juridik. Jag förstår komplexiteten med att köpa juridiska tjänster och kan anamma kundens perspektiv. Jag kommer även kunna bidra med mina erfarenheter från såväl operativt som strategiskt arbete i en global kontext, säger Jakob Hedén

Niclas Gottlieb vd för Fondia Sverige:
– Vi är inne i en vansinnigt spännande fas och vi är glada över att få välkomna Jakob till vårt fantastiska team. Jakobs bakgrund som bolagsjurist och advokat samt hans långa erfarenhet inom Life Science och MedTech från multinationella företag i kombination med att han verkligen brinner för det som Fondia står för gör honom till en perfekt rekrytering.

Platsannonser

Logga in