Håkan Nyberg, tf. vd, Fundler. Foto: Applicon
Nytt jobb

Finansprofilen Håkan Nyberg föreslås till ordförande i Freja Eid

Freja Eid föreslår nyval av styrelseledamöterna Håkan Nyberg, idag bland annat tf vd för Fundler, och Bodil Sidén, investerare i teknikfonden Blq Invest.

Uppdaterad 2021-04-15
Publicerad 2021-04-07

Valberedningen i finansiella id-teknikbolaget Freija Eid föreslår omval av styrelseledamöterna Tony Buss och Anders Henrikson samt nyval av styrelseledamöterna Håkan Nyberg och Bodil Sidén, samt nyval av Morgan Sellén med tillträde 16 juni 2021. Håkan Nyberg föreslås till rollen som styrelsens ordförande. Christian Rajter och Ninni Mörch har avböjt omval. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Håkan Nyberg är idag tf vd för Fundler, styrelseordförande i Tessin Nordic och Borgo Fund I samt styrelseledamot i Application Consulting Sweden. Han har tidigare varit vd för Wästgöta Finans, Ikano Bank, Nordnet Group och EnterCard International och även tidigare varit styrelseordförande för Finansiell ID-Teknik BID. Håkan Nyberg efterträds som vd för Fundler av Anna-Lena Wretman, tidigare vd för Getswish, senast till sommaren.

Bodil Sidén är partner och investerare i teknikfonden Blq Invest. Hon har tidigare arbetat för Bellbird och som kommunikationschef för Uber i Norden.

Morgan Sellén är vd för Verifone Sweden fram till halvårsskiftet.

Platsannonser

Logga in