FinansNyhet

Evelina Anttila ny partner och transaktionschef på Wellstreet

Evelina Anttila, ny partner och transaktionschef på WellstreetEvelina Anttila, ny partner och transaktionschef på Wellstreet
Evelina Anttila, ny partner och transaktionschef på Wellstreet. Foto: Wellstreet
Publicerad

Techprofilen och juristen Evelina Anttila har anslutit till riskkapitalbolaget Wellstreet som ny partner och transaktionschef.

Marlène Sellebråten

Wellstreet har rekryterat Evelina Anttila till rollen som ny partner och transaktionschef. Det framgår av ett pressmeddelande.

Evelina Anttila kommer närmast från rollen som chefsjurist på AI-bolaget Peltarion, och var dessförinnan M&A-advokat på Mannheimer Swartling. Hon är även medgrundare till legal tech-bolaget Justic samt rådgivare till AI Sweden.

– Vi är jätteglada att få Evelina ombord. I takt med att vår portfölj mognar vill vi fortsätta rådge och stötta bolagen med att bland annat hitta de bästa tillväxt- och exitmöjligheterna. Med sin gedigna bakgrund inom M&A såväl som från startupscenen passar hon utmärkt för vår nästa tillväxtfas, säger Mikael Wintzell, vd och medgrundare på Wellstreet, i en skriftlig kommentar.

Annons

– Det känns fantastiskt att vara en del av Wellstreet-teamet som både har en stark portfölj och en väldigt spännande resa framför sig. Förutom att sätta strategin och stötta våra deal-teams med primärt fokus på transaktioner och exits, ser jag fram emot att hjälpa entreprenörer och bolag i en tidig fas med den erfarenhet och kunskap jag samlat på mig, säger Evelina Anttila.

Annons