"Efter 15 år på aktiemarknadens säljsida var det äntligen dags att ta steget över till köpsidan", säger Johanna Ahlqvist
"Efter 15 år på aktiemarknadens säljsida var det äntligen dags att ta steget över till köpsidan", säger Johanna Ahlqvist
Bank

Cliens Kapitalförvaltning rekryterar topprankad analytiker från SEB  

Från och med mitten av juni kommer Johanna Ahlqvist att ingå i Cliens förvaltningsteam.

Uppdaterad 2021-04-27
Publicerad 2021-04-26

Johanna Ahlqvist kommer närmast från en tjänst som analytiker på SEB och har en lång bakgrund som aktieanalytiker. De senaste åren har hon varit topprankad inom  sina områden Telekomleverantörer & IT, Telekom Operatörer och Media & Entertainment. Det framgår av ett pressmeddelande.

Till SEB kom hon 2006 som trainee.

Johanna Ahlqvist blir förvaltare i Cliens aktieteam och kommer arbeta med både fonder och diskretionära förvaltningsuppdrag. 

– Vi ser en fortsatt ökad efterfrågan på både våra fonder och diskretionära förvaltning. Johanna har  en väl dokumenterad bakgrund som en skicklig aktieanalytiker och vi är väldigt glada att hon vill fortsätta sin karriär hos oss, men nu i rollen som förvaltare, säger Lena Wallenius,  vd på Cliens Kapitalförvaltning i en skriftlig kommentar.

– Efter 15 år på aktiemarknadens säljsida var det äntligen dags att ta steget över till köpsidan, säger Johanna Ahlqvist i sin presskommentar.


 

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in