Ebba Grundel, Checkin.com Group
Fintech

Checkin.com Group rekryterar Ebba Grundel från Pandox

"För min del är det tillväxtresan med Checkin.com som lockar mer än något annat," säger Ebba Grundel om jobbytet.

Uppdaterad 2021-06-07
Publicerad 2021-06-04

Ebba Grundel har erfarenhet från koncernredovisning på flera börsbolag och arbetade även med hotellfastighetsbolaget Pandox börsnotering. Förstärkningen ska ge bolagets CFO Martin Bäuml mer utrymme att fokusera på möjliga förvärv.

Ebba Grundel har arbetat över tio år inom redovisning, controlling och koncernredovisning, nu senast som Group Controller på Pandox och dessförinnan inom Scaniakoncernen. På Pandox var hon också delaktig i bolagets börsnotering 2015. Under de senaste åren har inriktningen varit finansiella analyser och implementering av företagsförvärv.

– För min del är det tillväxtresan med Checkin.com som lockar mer än något annat. Jag tror verkligen på bolaget och det vi ska göra tillsammans. Det hör inte till vanligheterna att hitta ett SaaS-bolag som växer så snabbt, har en lönsam grundaffär och dessutom är globalt skalbart till nästan alla tjänster på nätet. Därför känns den här resan känns som en unik möjlighet och det ska bli superroligt att få vara med och bidra, säger Ebba Grundel i en skriftlig kommentar.

Ebba Grundel påbörjar sin anställning den 8 juni, med placering i Stockholm.

 

Platsannonser

Logga in