Annons

Annons

Arkelsten till Hallvarsson & Halvarsson

Sofia Arkelsten, med mångårig erfarenhet av politiskt beslutsfattande såväl i Stockholms kommun som Sveriges riksdag, ansluter till Hallvarsson & Halvarsson.

Sofia Arkelsten har en bakgrund som jurist på Svensk Handel och som informationschef på ICA Sverige och har sedan 2006 varit riksdagsledamot för Moderaterna. Arkelsten har under tiden som riksdagsledamot också varit partisekreterare för Moderaterna och ordförande i utrikesutskottet.

– Genom rekryteringen av Sofia tillför vi både en grundmurad politisk erfarenhet och ett genuint kunnande i hållbarhetsfrågor, vilket många av våra kunder efterfrågar säger Anna Grönlund Krantz, VD för Hallvarsson & Halvarsson

– Med sammanlagt 20 års erfarenhet från politiken ser jag fram emot att få använda förståelsen och kunskaperna för att ge konkreta råd till Hallvarsson & Halvarssons kunder i dessa tider av förändring. Det är inspirerande att få arbeta med kommunikation igen och jag uppskattar särskilt att få arbeta med hållbarhet och handfast klimatarbete säger Sofia ArkelstenUtöver rekryteringen av Sofia Arkelsten ansluter även Björn Fridén och Johanna Arenius.

Annons

Annons

- Att vara en aktiv samhällsaktör blir allt mer viktigt för våra kunder. Genom dessa rekryteringar stärker vi vår förmåga att kunna vägleda våra kunder rätt i ett snårigt politiskt landskap, säger Anna Grönlund Krantz

Annons

Annons

Annons

Annons