Stefan Erhag
Stefan Erhag
Juridik

Anställda gillar Delphi

Som första advokatbyrå i Sverige blir advokatfirman Delphi en ”mycket bra arbetsplats” enligt globala undersökningsföretaget Great Place to Works internationella standard.

Uppdaterad 2021-06-10
Publicerad 2021-06-10

Delphi är den första advokatbyrån i Sverige som blir certifierad som ett ”Great Place to Work”. Certifieringen baseras på en omfattande undersökning där medarbetare får svara på frågor om arbetsplatsmiljö och organisationskultur.

I Delphis övergripande resultat uppger hela 84 procent av alla respondenter att de har en mycket bra upplevelse av Delphi som arbetsplats – vilket är en ökning från tidigare år. Allra högst rankar advokatbyrån på underkategorierna lagarbete, rättvisa, förtrolighet och vänlighet, förklarar advokatbyrån i ett pressmeddelande.

- Det gläder mig något otroligt när jag ser resultatet från medarbetatundersökningen som ger oss äran att motta denna viktiga certifiering. Våra medarbetare är vårt viktigaste fokus eftersom det är de som gör att vi kan leverera högkvalitativ rådgivning till våra klienter. Det är mycket viktigt för oss att vara en jämställd arbetsplats där alla trivs, utvecklas och utmanas samt ges utrymme att vara sig själva. Vi är på helt rätt spår och nästa år hoppas vi nå ännu högre, säger Stefan Erhag, executive partner på Delphi, i en kommentar.

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in