Anna Bernstorp och Joséphine Tessmar är nya DLA Pipers nya delägare.
Anna Bernstorp och Joséphine Tessmar är nya DLA Pipers nya delägare.
Juridik

Anna Berntorp och Joséphine Tessmar nya delägare i DLA Piper i Sverige

Den globala advokatbyrån DLA Piper utökar nu sin delägarkrets med två profiler med lång erfarenhet och kompetens inom aktiemarknadsrätt respektive finansieringslösningar vid transaktioner. 

Publicerad 2020-11-10

De senaste fyra åren har advokatbyrån i Sverige mer än fördubblat sin omsättning och expansionen fortsätter.

— Vi är mitt i en tillväxtresa där Anna Bernstorp och Joséphine Tessmar blir viktiga för byråns fortsatta utveckling. Båda representerar DLA Pipers värderingar och de kommer att stärka vår kultur ytterligare. Med stort fokus på samarbete, affärer och våra klienter är jag övertygad om att de nya delägarna kommer att bli framgångsrika, säger Peter Näslund, Managing Partner på DLA Piper.

Joséphine Tessmar har arbetat på DLA Piper i snart tio år med i huvudsak låne-och förvärvsfinansiering, fastighetstransaktioner samt privat M&A. 

—Jag är tacksam över förtroendet och ser fram emot min nya mer utmanande roll som delägare och ledare. Jag kommer att bidra med engagemang och glädje och ha en tydligare roll i byråns positiva utveckling, säger Joséphine Tessmar.

Anna Berntorp arbetar i huvudsak med aktiemarknadsrätt och är en av DLA Pipers främsta advokater inom det många gånger tekniska och komplicerade området som aktiemarknaden utgör.

—Vi har de senaste åren haft en fantastisk utveckling inom aktiemarknadsområdet och jag ser fram emot att som delägare fortsätta den utvecklingen tillsammans med mina kollegor. Vi är ofta involverade i komplexa internationella projekt och där upplever jag att vi som global advokatbyrå verkligen kan underlätta affärerna och göra skillnad för de bolag vi arbetar med.

—Kunskapsöverföring och samarbete är något som blir allt viktigare i den relations- och kunskapsintensiva advokatbranschen vi verkar i och som jag ser fram emot att bidra med på byrån och i branschen, säger Anna Berntorp.

Anna Berntorp och Joséphine Tessmar ansluter som delägare 1 maj 2021.

Platsannonser