Annons

Annons

Anders_Solaas.jpg

Anders Solaas
Anders Solaas blir ny vd i Cushman & Wakefield Realkapital. Han kommer närmast från Entra.

Anders Solaas ny vd för Cushman & Wakefield Realkapital

Cushman & Wakefield Realkapital anställer Anders Solaas som ny vd i bolaget. Han kommer närmast från Entra ASA där han bland annat varit en del av koncernledningen.

Tidigare har Anders arbetat i en rad ledande roller inom fastigheter och finans han har examen från Lunds universitet och har kandidatexamen från Mannheim universitet.

Anders är en kompetent ledare inom den norska fastighetsbranschen och har alla förutsättningar att förvalta och vidareutveckla vår tillväxtstrategi på den norska marknaden. Vi är mycket glada att vi kunnat rekrytera Anders som kommer att fortsätta utveckla bolaget inom alla affärsområden, säger Peer Christensen, styrelseordförande, Cushman & Wakefield Realkapital, i ett pressmeddelande.

Cushman & Wakefield har 48 000 anställda i mer än 70 länder Cushman & Wakefield är bland de största kommersiella fastighetstjänsteföretagen med en omsättning på över 6 miljarder dollar och ett tjänsteutbud som omfattar uthyrning, asset management, capital markets, facility management (under varumärket C&W Services), globala hyresgästtjänster, investment management (under varumärket DTZ Investors), projekt- och utvecklingstjänster, hyresgästrepresentation och värdering & rådgivning.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons