Nytt jobb

Alfred Berg prestigerekryterar

Hämtar in topprankade analytikern Jonas Andersson från Danske Bank. "Perfekt för att ta över ansvaret för Alfred Bergs fastighetsfond".

Uppdaterad 2016-06-23
Publicerad 2016-06-23

Alfred Berg gör en prestigerekrytering när man anställer Jonas Andersson, topprankad aktieanalytiker med fokus på fastighets- och byggsektorn, från Danske Bank. Det framgår av ett pressmeddelande.

Jonas Andersson

– I Jonas har vi funnit en person med både lång erfarenhet och genuin kunskap inom fastighetssektorn och fastighetsaktier. Det är en perfekt kombination för att ta över ansvaret för Alfred Bergs fastighetsfond. Jonas kommer att ytterligare stärka vår kompetens inom detta viktiga område, säger Alfred Bergs vd Tomas Scherp.

Jonas Andersson har vid flera tillfällen funnits med på Starmines ranking över Nordens bästa analytiker.

Han har tidigare arbetat på Nordea i två omgångar, där han bland annat har varit analyschef. Därtill har han haft anställning på både ABG Sundal Collier och HQ.

– Jag ser mycket fram emot att börja på Alfred Berg. Jag gillar att bolaget är en oberoende nordisk aktör som samtidigt har en stark internationell ägare i ryggen. Jag kommer dessutom att jobba med ett härligt och proffsigt team som brinner för samma frågor som jag, säger Jonas Andersson som börjar på Alfred Berg den 1 september.

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in