Olov Sundström, vd Norstedts Juridik och Karnov Group Sverige. Foto: Karnov Group
Olov Sundström, vd Norstedts Juridik och Karnov Group Sverige. Foto: Karnov Group
Juridik

Karnovs Sverigechef slutar

Olov Sundström, vd Norstedt Juridik och vd Karnov Group Sverige, meddelar sin avgång på bolagen. 

Olof Ehrs
Publicerad 2020-01-20

Olov Sundström, vd på Nordstedt Juridik samt vd för Karnov Group Sverige, meddelar i ett pressmeddelande att han avgår från sin post som vd på de båda bolgen senare i april i år.

Olov Sundström har under två år arbetat med fusionen av Norstedt Juridik och Karnov Group Sverige. Sammanslagningen blev är nu klar och tillika Olov Sundströms uppdrag. 

"Jag har nu avslutat det uppdrag som jag fick för två år sedan av koncernchefen för Karnov Group Flemming Breinholt. Jag blev då ombedd att leda arbetet med att integrera Karnovs svenska verksamhet med Norstedts Juridik som Karnov förvärvade i januari 2018.  Vi har nu blivit klara med det arbetet och skapat ett starkt sammanslaget företag med en ny organisation, ett gemensamt kunderbjudande och med en nyutvecklad online-plattform som rullades ut till kunderna under hösten. Dessutom har alla anställda samlats i helt nyrenoverade kontorslokaler på Kungsholmen", säger Olov Sundström i en kommentar. 

”Olov Sundström har gjort ett enastående bra jobb som vd under de år som jag fått förmånen att arbeta tillsammans med honom. Jag vill verkligen tacka honom för allt han gjort för vårt företags framgångar. Vi har nu påbörjat rekryteringen av en ny vd till Norstedts juridik”, säger Karnov Groups koncernchef Flemming Breinhol i en kommentar. 

Karnovkoncernen noterades i april 2019 och har omkring 240 anställda i Sverige och Danmark.

Platsannonser