Annons

Annons

Karin Gunnarsson lämnar sin tjänst som CFO i Hexpol

Karin Gunnarsson lämnar sin tjänst som ekonomi- och finanschef samt IR-ansvarig i Hexpol-koncernen.

Karin Gunnarsson har valt att lämna sin tjänst som ekonomi- och finanschef samt IR-ansvarig i Hexpol-koncernen. Enligt ett pressmeddelande lämnar hon ”för nya utmaningar” och det nämns bland annat engagemang i nya och befintliga styrelseuppdrag.

”Det är snart elva år sedan jag började arbeta på HEXPOL och det har varit oerhört spännande och utvecklande år.  Det har inte varit ett lätt beslut att lämna HEXPOL och alla fantastiska och kompetenta kollegor men det är dags för mig att gå vidare till nya utmaningar” säger Karin Gunnarsson.

”Jag vill tacka Karin för hennes engagemang och insatser under de många år hon har arbetat för HEXPOL. Karins erfarenheter och kunnande har ytterligare stärkt vår finansiella kompetens. Det är tråkigt att Karin lämnar, men jag önskar henne all lycka till i hennes nya utmaningar” säger Mikael Fryklund, vd och koncernchef HEXPOL.

Annons

Annons

Karin Gunnarsson kvarstår i sin nuvarande roll under uppsägningstiden och eventuellt längre tills en efterträdare är på plats, som beräknas ske under hösten 2019.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons