Fastigheter

Känd kvartett bakom nytt fastighetsbolag

Erik Selin, Greg Dingizian, Peter Strand och Mikael Hofmann står bakom ett nybildat fastighetsbolag, Swedish Logistic Property, med inriktning på lager- och logistikfastigheter.

Uppdaterad 2018-12-03
Publicerad 2018-12-03

Det nybildade Malmöbolaget SLP – Swedish Logistic Property – har inlett sin satsning inom lager- och logistikfastigheter. Bakom det nya bolaget finns Erik Selin, Greg Dingizian, Peter Strand och Mikael Hofmann.

- Efterfrågan på lager- och logistikfastigheter är mycket stor och vi ser att det finns utrymme för ytterligare aktörer på marknaden. Med den ägargrupp som ligger bakom bolaget får vi både finansiell styrka och gedigen kompetens inom segmentet, säger bolagets ordförande Peter Strand i en kommentar till satsningen.

SLP är för närvarande inne i ett flertal förvärvsprocesser och räknar med att kunna genomföra sina första förvärv redan under början av 2019. Bolagets expansion kommer att ske både genom förvärv av befintliga enheter och genom utveckling av nya logistiklägen.

SLP har rekryterat Christian Berglund som fastighetschef och Nicklas Schmidt som uthyrningschef i bolaget. De tillträder sina tjänster under första kvartalet 2019. 

- Vi är mycket glada över att knyta Christian och Nicklas till bolaget. De har båda en lång erfarenhet inom området som kommer att vara till stor nytta för SLP och bolagets framtida utveckling, säger Peter Strand.

SLP kommer att utgå från Malmö där man tillträder sina nya lokaler i Lockarp efter årsskiftet.

Platsannonser

Logga in