Annons

Annons

Jan Byström ny delägare i Bird & Bird

Bird & Bird har utsett Jan Byström till ny delägare och expanderar därmed sin nordiska transaktionsgrupp.

Jan Byström, som närmast kommer från den egna byrån Byström Rooth & Partners, har under sin karriär arbetat på ett antal internationella advokatbyråer. Han har mer än 20 års erfarenhet av att bistå nationella och internationella klienter med private equity, M&A och strategiska transaktioner, både på nordisk och global nivå. Jan Byström är rankad som ledande inom Corporate/M&A och Private equity av de internationella rankinginstituten Chambers Europe (2017) och IFLR1000 (2018). Utöver sin svenska jur.kand är Jan Byström också kvalificerad jurist i New York.

Jan Byström bistår framförallt private equity-investerare i samband med nordiska buy-out- och venture capital-transaktioner. Han biträder också nordiska klienter avseende gränsöverskridande M&A, liksom internationella klienter, framför allt amerikanska bolag, i samband med investeringar i Sverige.

– Jans tillträde är en viktig del i vår strategi att expandera den nordiska Corporate M&A och private equity-gruppen. Jans omfattande erfarenhet av både svenska och internationella transaktioner kommer att ytterligare stärka vår position på marknaden, säger Mårten Willamo, Managing Partner på Bird & Bird i Stockholm.

Annons

Annons

Fakta Bird & Bird

Bird & Bird är en internationell affärsjuridisk advokatbyrå med särskilt fokus på branscherna tech & comms, media, life sciences, aviation, energy & utilities och retail & consmumer. Med över 1100 jurister på 28 kontor i 20 länder är Bird & Bird en internationell plattform för såväl klienter som medarbetare. På Stockholmskontoret arbetar i dag närmare 60 jurister.

Bird & Bird är den enda internationella byrån med kontor i Sverige, Danmark och Finland och kan därför erbjuda en unik integrerad nordisk rådgivning till klienter i våra utvalda branscher.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons