Nytt jobb

Investors kommunikationschef går till Wallenberg Foundations

Stefan Stern blir Senior Advisor till Wallenberg Foundations efter fem år på Investor. Tillförordnad kommunikationschef på Investor blir IR-chefen Magnus Dalhammar.

Uppdaterad 2018-01-08
Publicerad 2018-01-08

Stefan Stern, Head of Corporate Relations, Sustainability and Communications på Investor, lämnar bolaget och övergår till rådgivande uppdrag, däribland till Wallenberg Foundations.

Stefan Stern har varit anställd på Investor sedan 2013, först som Senior Advisor och därefter som kommunikationschef, varav de tre senaste åren i företagsledningen. Tillförordnad kommunikationschef på Investor blir IR-chefen Magnus Dalhammar.

– Stefan Stern har under sina fem år på Investor, varav tre i ledningsgruppen, gjort betydande insatser inom kommunikation, public affairs och har också bidragit starkt till att utveckla Investors hållbarhetsplattform. Jag önskar honom all framgång i hans nya uppdrag, säger vd och koncernchef Johan Forssell, i ett pressmeddelande.

– Det har varit fantastiska och lärorika år på Investor. Jag blev först rekryterad hit som Senior Advisor med fokus på strategisk rådgivning och har därefter även haft operativt ansvar. Jag får nu åter mer tid för det strategiska arbetet och kan lägga mer fokus på de rådgivande uppdragen. Jag ser fram emot att bibehålla den långvariga relationen till sfären genom rollen som en Senior Advisor till Wallenberg Foundations, säger Stefan Stern i pressmeddelandet.

Stefan Stern gör sin sista arbetsdag den 30 juni 2018. 

Platsannonser