Nytt jobb

Indutrades finanschef lämnar

Jan Öhman slutar som finanschef på Indutrade i februari nästa år. Bolaget har redan börjat att leta efter hans efterträdare.

Uppdaterad 2017-08-23
Publicerad 2017-08-23

Det framgår av ett pressmeddelande.

Indutrade bekräftar att Jan Öhman nu helt lämnar koncernen, men det framgår inte var hans ska arbeta istället. Processen med att rekrytera en ny ekonomidirektör inleds omedelbart.

Öhman har varit CFO på Indutrade sedan 2014. Han har tidigare bland annat jobbat som ekonomidirektör på Sandvik Venture samt varit CFO och vice vd på Sandvik Materials Technology. Han äger i dagsläget 10.000 aktier och 24.000 teckningsoptioner i Indutrade.

–Vi önskar Jan lycka till med sin nya utmaning och tackar för hans stora engagemang i arbetet med att utveckla Indutrade, säger bolagets vd vd Bo Annvik i en kommentar. 

Indutrade marknadsför och säljer komponenter, system och tjänster med högt teknikinnehåll inom utvalda nischer. Bolagets omsättning uppgick 2016 till drygt 1.3 miljarder kronor, medan rörelseresultat före avskrivningar av immateriella tillgångar landade på närmare 1.5 miljoner kronor.

Indutrade är noterat på Stockholmsbörsen.

Platsannonser

Logga in