Annons

Annons

magnolia.jpg

Idag tog Magnolia Bostad klivet in på Nasdaqs huvudlista
Idag tog Magnolia Bostad klivet in på Nasdaqs huvudlista

Idag listades Magnolia Bostad på Nasdaqs huvudlista

Med fortsatt fokus på expansion tog idag Magnolia Bostad klivet in på Nasdaqs huvudlista, från att tidigare varit listad Nasdaq First North Premier. 

– Noteringen är ett kvitto på att Magnolia Bostad har gjort en resa de senaste åren. Med den plattform vi har byggt kommer vi generera kompetens, kapital och nya affärer till bolaget säger, Fredrik Holmström grundare och styrelseordförande Magnolia Bostad.

När bolagets grundare Fredrik Holmström och Andreas Rutili tillsammans med verkställande direktören Fredrik Lidjan idag ringer i Nasdaqs börsklocka markerar de inte bara bolagets byte till börsens huvudlista utan också ett fortsatt fokus på expansion över stora delar av landet.

– Vi ser ett fortsatt stort behov av bostäder på de orter där vi verkar. Vår mix av hyresrätter och bostadsrätter i kombination med vårdboenden och hotell är en sund bas för fortsatt expansion med målet att bli Sveriges främsta samhällsutvecklare. Vi växer med god lönsamhet samtidigt som vi utvecklar bostäder som folk har råd att bo i, säger Fredrik Lidjan vd Magnolia Bostad, i ett pressmeddelande.

Bolaget har sedan starten 2009 kontinuerligt expanderat både i projektportfölj och i antalet medarbetare. Idag har bolaget, i Sveriges tillväxtorter och storstäder, över 6 000 sålda boenden i produktion och ytterligare cirka 16 000 boenden i projektportföljen.

Aktiekursen stod vid börsens öppnande på 64 kr och vid kl 16.57 stod aktien på 59,50 kr. 

Annons

Annons

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons