Finans

Hon blir ny vd för Rejlers

Jenny Edfast tar över som vd för teknikkonsulten Rejlers Sverige.

Uppdaterad 2019-12-05
Publicerad 2019-12-05

Rejlers leds idag av tillförodnade vd:n Viktor Svensson. Men den 1 januari nästa år tar Jenny Edfast över vd-rollen för Nasdaq-noterade teknikkonsulten som förra året omsatte 2,4 miljarder kronor. Jenny Edfast kommer även att ingå i bolagets koncernledning.

Jenny Edfast har arbetat på Rejlers sedan 2015 och är idag divisionschef för Energy i Rejlers Sverige med drygt 200 medarbetare. Innan dess var hon affärsområdeschef inom Pöyry Sverige samt verkställande direktör för Pöyry Swedpower. Nu tar hon över som vd för Rejlers Sverige.

– Jag är glad att Jenny tar över som vd för Rejlers i Sverige, en viktig marknad för oss idag och framåt. Jenny har med framgång drivit förändringen av division Energy inom Rejlers Sverige under de senaste åren.

– Både lönsamhet och tillväxt har haft en fin utveckling under Jennys ledarskap. Hennes naturliga affärsmannaskap och starka driv kring nya affärer i kombination med ett personligt ledarskap gör henne till rätt ledare att fortsätta utveckla Rejlers Sverige, säger Viktor Svensson, vd och koncernchef för Rejlers i en presskommentar.

– Jag är glad och stolt över förtroendet att få fortsätta den inledda förändringsresan med Rejlers Sverige. Våra medarbetare är vår främsta resurs och vi har en stark mix av både erfarna konsulter och yngre talanger.

– Jag känner samtidigt att intresset för att söka sig till Rejlers ökar hela tiden och ser därför med stor tillförsikt på 2020 och framtiden. Med vår samlade kompetens som bas har vi som mål att ständigt utveckla vårt erbjudande till våra kunder, säger Jenny Edfast. 

Platsannonser