Annons

Annons

Hon blir ansvarig för Cushman & Wakefields framtidsresearch

Annika Edström anställs i rollen som "head of what’s next" på fastighetsbolaget Cushman & Wakefield.

Cushman & Wakefield anställer Annika Edström som får ansvar för Research & Insight och trendspaningar inom ramen för framtidens fastighetsfrågor. 

Enligt bolaget är rollen är ny och kommer bland annat ha fokus på fastighetsbranschens kommande vägval och möjligheter. Annika Edström kommer även att driva den digitala utvecklingen för Cushman & Wakefields tjänster inom analys och research i Sverige. 

– Fastighetsbranschens inverkan på vår omvärld är idag omfattande och därav blir effekten av positiva nya vägval stor. Jag vill vara med och lyfta olika typer av hållbarhetsfrågor och engagera aktörer på marknaden att vara attraktiva för investerare, hyresgäster och i sin roll som arbetsgivare i framtiden. Som den nyfikna person jag är ser jag fram emot att ingå i ett globalt sammanhang, lyfta goda exempel från Sverige ut mot andra delar av världen och samtidigt ta intryck därifrån och driva utvecklingen av vår lokala research, säger Annika Edström.

Annons

Annons

Hon tillträder tjänsten den 1 november.

Karl Persson, vd för Cushman & Wakefield i Sverige kommenterar rekryteringen:

– Vår målsättning är att vi ska leda vår bransch i en ständigt föränderlig värld. Att förstå framtidens utmaningar och trender ligger i Cushman & Wakefields DNA. Genom Annikas intåg hos oss kommer vi att kunna ge våra uppdragsgivare bästa insikterna för what´s next Vi kommer nu att knyta samman Sverige med den övriga internationella marknaden på ett sätt som är få förunnat, men nödvändigt för framtiden.

Annika Edström har fastighetserfarenhet inom såväl transaktioner, värdering, finansiering, projektutveckling som att medverka som talare på seminarier och konferenser. 

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons