Hanna Foss, ny operativ chef på AG Advokatbyrå: Foto: AG Advokatbyrå.
Hanna Foss, ny operativ chef på AG Advokatbyrå: Foto: AG Advokatbyrå.
Juridik

Hon är ny operativ chef på AG Advokat 

Den affärsjuridiska advokatbyrån AG Advokat har rekryterat Hanna Foss från Landahl Advokatbyrå. "Eftersom juristbranschen är så pass traditionell kan man med rätt små medel genomföra stora förändringar", säger hon till Realtid. 

Publicerad 2019-08-16

Hanna Foss kommer närmast från Landahl Advokatbyrå där hon har haft en liknande tjänst. Med hennes tidigare erfarenhet på advokatbyrå och före det många år på Nasdaq som Senior Business Controller kommer Hanna Foss i denna roll att bidra till AG Advokats fortsatta utvecklingsresa.

– AG Advokat är väl positionerade i en branch som är under stor förändring och det skall bli fantastiskt roligt att tillsammans med ett duktigt team fortsätta utveckla byrån. Personligen är det även roligt att få fortsätta arbeta operationellt på en större byrå. Under mina tre och halvt år på Landahl Advokatbyrå har jag förutom det operativa arbetet lagt stor kraft kring byråns strategiska utveckling. På AG Advokat har jag en liknande roll där jag även skall vara ett stöd till byråns MP. Då juristbranschen fortsatt är mycket traditionell i många operativa delar kan man med relativt små insatser och medel genomföra stora förändringar, säger Hanna Foss till Realtid.

Hanna Foss börjar på AG Advokat i slutet av augusti.

 

Platsannonser