Hon är Hugo Stenbecks hemliga flickvän

Hugo Stenbeck dejtar prinsessans bästis.

Uppdaterad 2016-02-16
Publicerad 2008-01-22

Kärleken spirar för Hugo Stenbeck som förälskat sig i prinsessan Madeleines väninna Veronica Arph.

Hugo Stenbeck, 28 år, son och arvinge till finansmannen Jan Stenbeck, är tillsammans med prinsessan Madeleines väninna Veronica Arph, 26 år.

– Ja, det stämmer att vi är tillsammans. Men jag vill inte tala om när vi blev tillsammans, säger Veronica Arph till Realtid.se.

Båda två är bland de mest eftertraktade gästerna till krogarnas vip-rum på Stureplan i Stockholm. Veronica Arph syns även ofta på samma inbjudningslista som prinsessan och har närvarat vid flera fina bröllop och födelsemiddagar.

Hon har tidigare pluggat tillsammans med Madeleine och sägs vara en av hennes bästa vänner. Hon var också en av prinsessans ressällskap när Madeleine flyttade till New York.

Hugo Stenbeck utsågs 2005 till Sveriges näst sexigaste man av tidningen Elle.

– Det är ju kul för honom. Jag måste ju hålla med om det, säger Veronica Arph till Realtid.se.

Veronica Arph arbetar med projektutveckling på en fastighetsförmedling i Stockholm. Hugo Stenbeck håller sig i skuggan av sin storasyster Cristina när det gäller affärerna i sfärens bolag. 2005 lämnade han uppdraget som suppleant i familjens ägarbolag Emesco och har sedan dess inget formellt engagemang inom Stenbecksimperiet.

Han ägnar allt mer tid åt segling. 2007 lyckades han ta laget Victory Challenge till världens mest prestigefyllda seglingstävling, Americas Cup. Hugo Stenbeck står även som finansiär bakom Victory Challenge.

Hans förmögenhet 2007 uppgick till 6,4 miljarder kronor.

Platsannonser

Logga in