Martin Petersson, vd och koncernchef för H&H Group
PR

H&H Group växer – förvärvar Identx

Varumärkes- och PR-byrån Identx blir idag en del av H&H Group. "Vår idé med H&H Group är att vara långsiktiga och engagerade ägare till framgångsrika kommunikationsföretag" säger Martin Petersson, vd och koncernchef för H&H Group.

Uppdaterad 2018-01-23
Publicerad 2018-01-23

Identx kommer fortsätta att utveckla sin verksamhet med bas i Linköping och kan nu satsa ytterligare med tillgång till kompetens från de övriga elva bolagen i koncernen.

– Vi har lärt känna Identx som ett mycket välskött bolag med genuint kompetenta medarbetare och starka kundrelationer. Företagets imponerande utveckling sedan starten är ett tydligt kvitto på att Identx skapar värde för sina uppdragsgivare. Vi ser nu fram emot att jobba tillsammans för att ytterligare utveckla bolagets ledande ställning i Östergötland, säger Martin Petersson, vd och koncernchef för H&H Group, i ett pressmeddelande.

Förvärvet av Identx motiveras dels av gruppens kunderbjudande bland annat inom offentlig sektor, varumärkespositionering och analys men också av dess position i Östergötland.

Identx omsätter cirka 20 miljoner kronor och har 15 medarbetare.

– Vår idé med H&H Group är att vara långsiktiga och engagerade ägare till framgångsrika kommunikationsföretag. Genom att värna om entreprenörsandan och kulturen ges varje byrå frihet att utvecklas på det sätt som passar bäst. Vi tror på det som det bästa sättet att tillsammans nå en större potential, säger Martin Petersson i pressmeddelandet.

 

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in