Annons

Annons

Camilla-Heyman.jpg

Camilla Heyman lämnar sin post som Sernekes finanschef för att söka nya utmaningar. Foto: Serneke
Camilla Heyman lämnade sin post som Sernekes finanschef för att söka nya utmaningar. Nu meddelar norska fastighetsbolaget Aspelin Ramm Fastigheter att man anställer Camilla Heyman på den nyinrättade tjänsten som CFO. Foto: Serneke

Heyman till norskt fastighetsbolag

Sernekes tidigare CFO, Camilla Heyman, får rollen som CFO på norska Aspelin Ramm Fastigheter.

I april i år meddelade Serneke Group att CFO Camilla Heyman lämnade bolaget i september i år. Hon stöttade bland annat Serneke inför börsnoteringen 2016 och var ”starkt bidragande till att förstärka bolagets ekonomistyrning med väl fungerade processer inom framförallt redovisning, uppföljning och rapportering”, uppgav Sernekes vd och koncernchef Ola Serneke vid den tidpunkten. Vilka planer Camilla Heyman hade framgick då inte. Nu meddelar norska fastighetsbolaget Aspelin Ramm Fastigheter att man anställer Camilla Heyman på den nyinrättade tjänsten som CFO. 

Camilla Heyman har tidigare även arbetat på Platzer Fastigheter och Peab och som revisor på PwC. 

– Camilla har en gedigen erfarenhet från expansiva företag inom fastighets- och byggbranschen. Hennes kompetens och erfarenhet blir ett stort stöd i våra fastighetsutvecklingsprojekt, inledningsvis i Sisjön och i den nya stadsdelen Pedagogen Park i Mölndal, säger Lennart Karlsson, vd Aspelin Ramm Fastigheter.   

Annons

Annons

Rekryteringen av Camilla Heyman innebär en förstärkning av ekonomi- och finansfunktionen och ledningen inom Aspelin Ramm Fastigheter. 

– Det känns väldigt bra att en så erfaren och duktig ekonom som Camilla väljer att börja arbeta tillsammans med oss. Hennes mångåriga erfarenhet från fastighetsbranschen är en ovärderlig tillgång när vi växer och tar oss an allt större och allt mer komplexa fastighetsprojekt. 

– Jag gillar fastigheter och i den här rollen får jag möjlighet att jobba med både affärer och finansieringsfrågor inom fastighetsbranschen . Jag ser fram emot att arbeta nära vd i ett expansivt och nytänkande fastighetsutvecklingsbolag och driva verksamheten framåt tillsammans med övriga medarbetare som verkligen brinner för fastighetsutveckling och att skapa livskraftiga och hållbara samhällen och miljöer, säger Camilla Heyman. 

Camilla Heyman tillträder den nyinrättade befattningen som CFO den 6 november.  

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons