Annons

Annons

Hexagons vd säljer halva sitt innehav

Försäljningen uppges ske av privatekonomiska skäl; Ola Rollén kvarstår som dedikerad långsiktig aktieägare i Hexagon.

Ola Rollén kvarstår som dedikerad långsiktig aktieägare och äger efter försäljningen 586 900 aktier, vilket motsvarar en investering om cirka 318 miljoner kronor baserat på stängningskursen den 8 augusti. Det framgår av ett pressmedelande.

– Försäljningen görs av privatekonomiska skäl och jag har inte för avsikt att sälja ytterligare aktier. Mitt kvarvarande innehav i Hexagon är fortfarande min utan jämförelse största privatekonomiska investering. Mitt engagemang och min starka tilltro till Hexagons framtid kvarstår. Vi står inför en mängd spännande möjligheter och jag ser fram emot att fortsätta leda och utveckla Hexagon mot våra strategiska mål, säger Ola Rollén, vd och koncernchef, Hexagon. 

Transaktionen kommer att rapporteras till Finansinspektionen i enlighet med gällande regelverk. 

Annons

Annons

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har cirka 19 000 anställda i 50 länder och en nettoomsättning om cirka 3 500 miljoner euro.

Fakta Hexagon

Hexagon är en global ledare inom digitala lösningar som skapar autonoma anslutna ekosystem. Hexagons industrispecifika lösningar drar nytta av domänexpertis inom sensorteknologi, mjukvara och dataorkestrering för att förbättra produktivitet och kvalitet inom tillverkning, infrastruktur, säkerhet och mobilitetsapplikationer. 

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons