Nytt jobb

Hemfosa plockar transaktionschef från Hemsö

Hemfosa har anställt Anna Alsborger som ny transaktionschef i bolaget. Anna Alsborger kommer närmast från rollen som transaktionschef på Hemsö Fastighets AB

Uppdaterad 2018-07-04
Publicerad 2018-07-04

Anna Alsborger har erfarenhet från noterade som onoterade fastighetsbolag och från transaktionsrådgivning. Hon tillträder i september 2018 och kommer att ingå i Hemfosas koncernledning.

Anna Alsborger kommer närmast från Hemsö Fastighets AB, där hon varit verksam i åtta år i olika roller inom transaktion och strategi. Hon har tidigare arbetat på Kungsleden och Catella Hon har en civilingenjörsexamen från  Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

– Vi är mycket nöjda över ytterligare en strategiskt viktig rekrytering som vi, tillsammans med Caroline Arehult, tillträdande vd i Hemfosa, lyckats genomföra då vi rekryterat Anna Alsborger som ny transaktionschef. Anna har precis den bakgrund och erfarenhet vi sökt när Stina Lindh Hök valt att ta rollen som COO inklusive ansvaret för transaktioner inom Nyfosa i samband med den tänkta delningen av koncernen i två noterade bolag, säger Bengt Kjell styrelseordförande i Hemfosa, i ett pressmeddelande.

Platsannonser