FinansNyhet

Semestern närmar sig efter en spännande vår

Publicerad

Louise Wallin kom nyligen tillbaka från Almedalen och känner att semestern börjar närma sig. Hon ska bland annat ladda sina batterier i Kalifornien.

Varga Moshtagh

Louise Wallin jobbar på PwC inom området consulting. Hennes arbetsuppgifter involverar bland annat att effektivisera och få kundernas företag till att växa snabbare. 

En arbetsdag för Louise innebär oftast att hon sitter på kontoret i Stockholm. Men ibland åker hon ut till sina kunder och är på plats med dem, både i Sverige och utomlands.

Under våren har Louise bland annat arbetat med olika kunduppdrag inom både den offentliga och privata sektorn. Hon har även fått nya uppdrag inom PwC.

Annons

— En arbetsuppgift utöver det vanliga är att jag de senaste månaderna planerar introduktionen för en grupp nya medarbetare som börjar på Consulting till hösten, säger Louise Wallin.

Vad jobbar du med just nu?

— Nu har jag precis kommit tillbaka från Almedalen. Jag var där med PwC för att svara på frågor om vårt företag, hur det är att jobba här och framförallt bidra med det praktiska kring våra seminarier. 

Annons

— Den goda stämningen och det fina vädret gav en bra försmak för semestern. Nu ska jag bara avsluta ett par saker på kontoret innan det är dags för ledighet.

Hur länge ska du ha semester?

— Jag kommer vara ledig tre till fyra veckor. Utöver några lata dagar hemma för att bada, pyssla och lyssna på podcast, blir det en resa till Kalifornien för en lång rundresa. Jag ser fram emot garanterat varmt väder och att lämna datorn hemma så att jag är redo för att starta om på nytt.

Annons

Vad väntar på jobbet under hösten för dig?

— I höst kommer jag stötta en kund genom en upphandlingsprocess. Det är en fortsättning från en förstudie jag jobbat med i våras och det ska bli intressant att se resultatet ta form. 

— Sen ska jag introducera våra nya kollegor förstås, säger Louise Wallin.

 

Fakta

Namn: Louise Wallin
Titel: Konsult
Ålder: 26
Bakgrund: Tog examen från Industriell Ekonomi i Linköping 2015
Bor: Stockholm, Kungsholmen
Familj: Mamma, Pappa, syskonen Veronika och Gustav samt sambon Victor
Intressen: Inredning och skidåkning (alpint)
Bästa karriärdrag hittills i livet: Jobba med många olika personer för att lära sig deras bästa tips och av deras feedback.

Annons