Törngren Magnells damer och Lindahls herrar fick höja segerbucklorna i advokat-SM i fotboll.
Helg

De vann advokaternas egen fotbollspokal

När advokat-SM i fotboll gick av stapeln förra veckan var det 36 lag som kämpade om titeln. Efter ett intensivt slutspel på Stockholms stadion stod till slut Törngren Magnells damer och Lindahls herrar som segrare i turneringen.

Publicerad 2017-09-01

Fredagen den 25 augusti avgjordes SM i fotboll för advokater för sjunde året i rad. Som segrande lag stod Törngren Magnells damer och Lindahls herrar, som nu får njuta av mästartiteln i ett år. De tog över segrarbucklorna från 2016 års mästare; Mannheimer Swartlings damer och Glimstedts herrar, som alltså inte lyckades försvara titlarna i årets turnering.

– Det är otroligt roligt att vi slår deltagarrekord sjunde året. Det betyder att vi gör något rätt och att evenemanget är uppskattat. Årets bankett och efterfest på Berns var garanterat den bästa hittills - vilket drag, säger Sebastian Hesam, projektledare för Advokat-SM i fotboll.

Av de 36 deltagande lagen var 24 herrar och 12 damer, där gruppspelet genomfördes på Östermalms IP i Stockholm och slutspelet på Stockholms stadion.

– Stämningen var som alltid mycket god trots att vi för första gången på sju år hade lite regn, men det sprack upp vid tolvtiden på dagen. Och därifrån blev det ännu bättre.

Vad är det som lockar med Advokat-SM?

– Det är nästan bäst att fråga gästerna. Men om jag ska säga något så är vår målsättning att Advokat-SM i fotboll ska vara årets bästa arbetsdag. Det fina med turneringen är att det finns plats för lag med olika ambitioner. Det finns de som vill vinna, de som är där för att ha kul tillsammans, nätverka och svetsa samman teamet och så avslutningsvis har alla samma gemensamma mål på kvällen - en riktigt rolig fest, säger Sebastian Hesam.

Läs mer: Se bildspelet från Advokat-SM här. 

Platsannonser