"Vårt erbjudande bygger alltid på forskningsbaserad kunskap och det är något vi av erfarenhet vet ger verklig "impact” för våra kunder", säger Anders Richtnér, vd för SSE Executive Education. Foto: Handelshögskolan
Karriär

Handelshögskolan Executive Education toppar FT-ranking

För tjugonde året i rad rankas Handelshögskolan i Stockholm Executive Education högst i Norden och Baltikum inom management- och ledarskapsutveckling.

Uppdaterad 2020-05-11
Publicerad 2020-05-11

Resultatet kommer från den största årliga rankningen av executive education-program, där Financial Times jämför världens ledande business schools som erbjuder olika former av högre management- och ledarskapsutvecklingsprogram. Programmen hamnar också på 19:e plats i den totala globala rankningen.

– Trots att tiderna är annorlunda nu arbetar vi konsekvent och metodiskt med att leverera ökat värde till våra kunder och deltagare. Vi är glada att det märks och i slutändan även blir uppmärksammat i Financial Times prestigefyllda ranking, säger Anders Richtnér, vd för SSE Executive Education i en skriftlig kommentar.

Han fortsätter:

– Vårt erbjudande bygger alltid på forskningsbaserad kunskap och det är något vi av erfarenhet vet ger verklig "impact” för våra kunder.

SSE Executive Education är en del av Handelshögskolan i Stockholm och grundades i syfte att stärka svenskt näringsliv. Verksamheten har hjälpt företag och organisationer att utveckla sina verksamheter, ledare, specialister och medarbetare sedan 1969. Förra året firade verksamheten sitt 50-års-jubileum och en stor del av den långsiktiga framgången kan tillskrivas täta samarbeten och partnerskap med kunder. Tillsammans har man lyckats skapa program som utvecklar kundernas ledare och medarbetare och i förlängningen affär och konkurrenskraft.

– Jag är även glad att vi redan tidigare år har inlett satsningar på helt digitala leveranser. Därmed var vår beredskap inför den nuvarande krisen förhållandevis god, och jag hoppas att det syns även i nästa års rankingresultat, säger Anders Richtnér.

 

 

 

Platsannonser