Oscar Forsberg, JP Morgan
Oscar Forsberg, ny Managing Director och Team Lead för JP Morgans Nordenkontor.
Bank

Han ska guida ultrarika nordbor

JP Morgan Private Bank utökar sitt förmögenhetsförvaltningsteam genom att utse Oscar Forsberg till Managing Director och Team Lead för Norden.
 

Publicerad 2021-11-16

Oscar Forsberg kommer att ansvara för affärsstrategi och tillväxt inom Private Banking och utveckla ett team av rådgivare som ger råd till individer, familjer, välgörenhetsorganisationer och donationer med ultrahöga nettoförmögenheter om att effektivt skydda, hantera och växa deras förmögenhet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Han kommer att ingå i ett team av rådgivare som i samråd med företagets världsomspännande förmögenhetsförvaltning, ge lokal rådgivning till de mest ekonomiskt sofistikerade kunderna. Oscar Forsberg ska rapportera till Riccardo Pironti, chef för private banking-verksamhet i Norden.

– Vi är glada över att välkomna Oscar till JP Morgan Private Bank för att stödja våra expanderande relationer med familjer, familjekontor och donationer och stiftelser, säger Riccardo Pironti i en skriftlig kommentar. 

Oscar Forsberg var tidigare Managing Director och Head of Nordics på Credit Suisse International Wealth Management i Zurich i åtta år och före det i tolv år på Morgan Stanley i London.

Platsannonser

Logga in