Annons

Annons

Greather_Than.jpg

Aida Mesanovic till vänster i bild kliver in i rollen som CFO i Greather Than och kommer därmed arbeta nära företagets vd Liselott Johansson.

Greater Than plockar CFO från Avida Finans

Teknikbolaget Greater Than som erbjuder individuella bilförsäkringar växlar upp och anställer Aida Mesanovic som CFO.

Aida Mesanovic som får ansvaret för finans- och ekonomifrågor i Greater Than kommer närmast från Avida Finans. Där var hon med och byggde upp företaget från att ha en liten skara anställda till att bli en koncern med cirka 100 medarbetare med filialer i Oslo och Helsingfors.

– Det går fort i vår utveckling nu, och Aidas bakgrund och kompetens är väldigt imponerande. Hennes drivkraft, som tagit henne till den position hon har i dag, är väldigt värdefull och något som passar perfekt in hos oss. Vi kommer att bli ännu starkare nu med Aida i teamet, säger Liselott Johansson, vd Greater Than, i ett pressmeddelande.

Greater Than lanserade tidigare i år Sveriges första individuella och digitala bilförsäkring tillsammans med Moderna Försäkringar: Enerfy – Försäkring med Moderna. Sedan dess har den nordiska försäkringskoncernen Tryg Forsikring A/S lanserat en dansk bilförsäkring, baserad på bolagets teknik. Bolaget är noterat på Nasdaq First North sedan mitten av mars i år.

Annons

Annons

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons