Grant Thornton får nu tillgång till arbetsplatser hos det digitala innovationshuset Epicenter i centrala Stockholm.
Revision

Grant Thornton flyttar in i Epicenter

Snart kommer medarbetarna på revisions- och konsultföretaget Grant Thornton att ha tillgång till kontorsplatser hos det digitala innovationshuset Epicenter i centrala Stockholm. “Att ha kontorsplatser på Epicenter ger oss en unik möjlighet att knyta nya kontakter med snabbväxande digitala företag” säger Monika Wannholm, kontorschef.

Uppdaterad 2017-10-31
Publicerad 2017-10-31

Tanken är att medarbetarna på Grant Thonron ska kunna jobba, ha kundmöten och nätverka i den innovativa tillväxtmiljön som ligger bara ett stenkast från Grant Thorntons eget huvudkontor.

– Att ha kontorsplatser på Epicenter ger oss en unik möjlighet att knyta nya kontakter med snabbväxande digitala företag, på plats i deras egen miljö. Vi har redan idag många kunder inom tech och it, så det här samarbetet är ett sätt för oss att dela med oss av kunskap och erfarenhet. Samtidigt får våra medarbetare en möjlighet att nätverka, jobba i en annan miljö och även inspirera våra kunder genom att ha möten på plats hos Epicenter, säger Monika Wannholm, kontorschef Grant Thornton Stockholm i ett pressmeddelande.

Sedan 2015 är Grant Thornton samarbetspartner till SUP46, som också ligger precis runt hörnet från Grant Thorntons huvudkontor. I det samarbetet ingår att organisationens 60 medlemsbolag får tillgång till mötesrum hos Grant Thornton.

– Att jobba så här, dela på både fysiska ytor och kompetens, det är absolut framtiden och alla företag oavsett storlek måste anpassa sig. Vi ser det här samarbetet som ett sätt att både inspireras och lära oss nya sätt att jobba på, konstaterar Monika Wannholm.

Från Epicenters sida ser man positivt på att stora, etablerade företag vill ingå i det framgångsrika ekosystem som uppstått i centrala Stockholm.

– Vi erbjuder företag och organisationer en plattform att göra affärer och skapa kontakter i, som fungerar för alla moderna aktörer som är i frontlinjen av det nya näringslivet. Vi välkomnar Grant Thornton till vårt digitala innovationshus, säger Mattias Hansson, COO, Epicenter Stockholm i pressmeddelandet.

Grant Thornton flyttar in i Epicenter den 1 november.

 

Platsannonser

Logga in