Nytt jobb

Grant Thornton får ny kommunikationschef

Annie Sebelius blir ny marknads- och kommunikationschef på revisions- och konsultföretaget Grant Thornton, där hon också kommer att ingå i företagsledningen. Hon kommer närmast från en liknande roll hos Skandia. Hon efterträder Lisbeth Larsson. 

Uppdaterad 2017-11-16
Publicerad 2017-11-16

–  Att få jobba på Grant Thornton som så uttalat stöttar ägarledda bolag på deras tillväxtresa lockar mig. Jag hoppas att jag med min breda bakgrund inom kommunikation kan bidra till Grant Thorntons fortsatta varumärkesresa. Att hålla ihop kommunikationen – med allt från hållbarhet och kundkommunikation till social, förtjänad och köpt media – ligger mig varmt om hjärtat, och är något jag ser fram emot att utveckla ihop med mina nya kollegor, säger Annie Sebelius ett pressmeddelande. 

Annie Sebelius har 20 års erfarenhet från kommunikation och marknadsföring och är en erfaren och uppskattad chef. Hon har stor erfarenhet inom såväl kriskommunikation som hållbarhet och internt förändringsarbete. Annie har också över tio års erfarenhet från pr- och kommunikationsbyrå, där hon arbetat både som kundansvarig och verksamhetschef med försäljningsansvar.

–  Det är väldigt glädjande att Annie har tackat ja till rollen som vår nya marknads- och kommunikationschef. Jag ser fram emot att hon, med hjälp av de cirka tio kollegorna på avdelningen, ska driva arbetet med vår affärsplan framåt för att vi ska nå våra strategiska affärsmål, säger vd Anna Johnson i pressmeddelandet.

Annie Sebelius tillträder den nya tjänsten 1 januari 2018. Hon efterträder Lisbeth Larsson som tidigare i höstas gick vidare från företaget efter 14 år för att bli kommunikationschef på Världsnaturfonden WWF.

Platsannonser