Glimstedt
Juridik

Glimstedt renodlar verksamheten

Inom kort kommer kontoren i Stockholm och Göteborg att driva vidare sina verksamheter under de nya varumärkena Born Advokater (Stockholm) och Norma Advokater (Göteborg).

Uppdaterad 2021-11-24
Publicerad 2021-11-24

Göteborgskontoret kommer att fortsatt prioritera affärsjuridiken utifrån sina fem specialistområden: corporate commercial, fastigheter, offentliga affärer, kommersiella tvister och finansiell kris och risk  under firman Norma Advokater. Kontoret kommer vara verksamt under den nya firman från och med den 17 januari 2022. Det framgår av ett pressmeddelande.

Stockholmskontoret etablerar sig som en boutiquebyrå med fortsatt specialisering inom bank- och finans, fastighetsrätt, företagsöverlåtelser, kapitalmarknad samt tvistlösning, under firman Born Advokater. Kontoret kommer vara verksamt under den nya firman från och med den 1 december 2021. 

– Med 190 medarbetare på 12 orter i Sverige och tre i Baltikum fortsätter vi att vara en stor fullservicebyrå med fokus på affärsjuridik. Vi kommer även i fortsättningen samarbeta med Stockholm och Göteborg och då med de nya bolagen, säger Martin Ågren, ordförande Glimstedt Sverige i en skriftlig kommentar.

 

Platsannonser

Logga in