Annons

Annons

Bondegard_daniel.jpg

Micahel Bondegård och Daniel Daboczy. Foto: Nord Fondkommission & Fundedbyme

Fundedbyme och Nord Fondkommission i samarbete

Nordens största crowdfunding-plattform inleder ett strategiskt partnerskap med Nord Fondkommission. "Det öppnar upp ett större nätverk av publika företag och potentiella investerare och andra intressenter", säger Michael Bondegård, distributionsansvarig på Nord Fondkommission, till Realtid.se.

Nord Fondkommission tillhandahåller en plattform för sparande i färdigställda fondportföljer. Nord samarbetar medan 750 fondbolag med över 50.000 fonder. Bolaget har även avtal med över tio banker för utbud av strukturerade produkter, samt flera obligations- och aktie-emittenter.

– Jag ser Fundedbyme som en spännande aktör på den digitala arenan. Samarbetet öppnar upp ett större nätverk av publika företag och potentiella investerare och andra intressenter, säger Michael Bondegård, distributionsansvarig på Nord Fondkommission, till Realtid.se.

Fundedbyme är Nordens största crowdfunding-plattform med kontor i sex länder, bland annat Dubai, Mexico City och Singapore. Bolaget har idag nära 100.000 registrerade investerar-medlemmar. Genom plattformen har totalt 400 miljoner kronor investerats i flera hundra startups.

Annons

Annons

Bolaget är inne i en expansionsfas och har den senaste tiden öppnat två nya kontor samt inlett ett samarbete med finländska konkurrenten Privanet.

Realtid.se har sökt Fundedbyme:s vd Daniel Daboczy.

 

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons